1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Online bierproeverij van Hellobier

Job Nijhoff - 28 / Jul / 2020

Online bierproeverij van Hellobier

Sinds januari 2016 selecteert Hellobier bijzondere bieren van microbrouwerijen uit binnen- en buitenland. In de pakketten wordt informatie gedeeld over het bier, de brouwerij en brouwstijl. Sinds de zomer van 2018 organiseert Hellobier ook bierproeverijen op locatie. Compleet geleverd met koeltonnen, proefglazen en natuurlijk gekoeld bier. Door de uitbraak van het Coronavirus werd Hellobier gedwongen het concept aan te passen naar de omstandigheden. Eigenlijk kwam de ervaring van het verzenden van bierpakketten en het organiseren van bierproeverijen mooi samen door middel van online bierproeverijen.

Wat houdt een online bierproeverij van Hellobier in?

Voor een online bierproeverij van Hellobier hoef je de deur niet uit. De bierpakketten worden samengesteld door Hellobier en verzonden naar het gewenste adres. Het bierpakket ontvang je een aantal dagen voordat de online bierproeverij plaatsvindt en het enige wat jij hoeft te doen is de bieren op tijd koud zetten.

Het bierpakket

Sinds het oprichten van Hellobier bestaat ieder bierpakket uit 8 bieren. In de abonnementsvormen en themapakketten zijn het 8 verschillende bieren. Voor een online bierproeverij ontvang je 4 verschillende bieren maal 2. Ook deze bieren zijn voorzien van bierbeschrijvingen zoals de bierpakketten van de bierabonnementen of themapakketten.

Kijken van de online bierproeverij

Hellobier heeft sinds de oprichting ook al een Youtube kanaal. Hierop staan een aantal promotievideo's of video's met hoogtepunten uit eerdere jaren. Maar via Youtube kan er ook een live-uitzending plaatsvinden. En dit gebeurt bij een online bierproeverij van Hellobier. Op een afgesproken moment gaat Job van Hellobier live via Youtube de bieren bespreken.

Vragen stellen tijdens de online bierproeverij van Hellobier

Het kan natuurlijk zijn dat je meer wilt weten over de bieren die je drinkt, bier in het algemeen of bier proeven. Tijdens de online bierproeverij van Hellobier kunnen er vragen gesteld worden in een live chat. Komt je vraag in beeld, dan wordt deze zo snel mogelijk beantwoord.

Voor wie is de online bierproeverij van Hellobier?

Online bierproeverij voor individuen

Ben je met een klein aantal dan kun je je aansluiten bij de online bierproeverijen die via Youtube gepland staan. Je ontvangt dan één of meerdere pakketten op één of meerde adressen.

Online bierproeverij voor groepen

Wil je als groep meedoen dan kan er op een specifiek moment een online bierproeverij georganiseerd worden. Bijvoorbeeld met je studievereniging, collega's, sportvereniging of werknemers. Iedere deelnemer ontvang dan een bierpakket thuis of op gewenste locatie en kan deelnemen aan de online bierproeverij. Vaak ook handig om dan gebruik te maken van een intern communicatiemiddel zoals bijvoorbeeld Microsoft teams, Google Meet of Zoom.

Online bierproeverijen van Hellobier terug kijken?

De online bierproeverijen van Hellobier zijn terug te kijken op het Youtube kanaal. Er is zelfs ook een online speciaalbier festival georganiseerd waarbij er 3 dagen achter elkaar een livestream plaatsvond.

Planning online bierproeverij?

Na november 2020 zijn er geen nieuwe online bierproerijen gepland. Wel zijn er pakketten met online bierproeverijen beschikbaar. Bestel het Hellobier bierenpakket en je krijgt er automatisch een online bierproeverij bij

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »