1700+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel 7 dagen per week geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Online speciaalbier bestellen

Job Nijhoff - 23 / Mar / 2022

Online speciaalbier bestellen

Ben of ken jij een bierliefhebber die graag nieuwe bieren ontdekt? Dan kun je online speciaalbier bestellen bij Hellobier. Maar dat kan natuurlijk bij meerdere online aanbieders van speciaalbieren. Daarom volgen hieronder drie redenen waarom jij bij Hellobier speciaalbier online moet bestellen

#1 Unieke speciaalbieren in een bierpakket

Een bierpakket van Hellobier bestaat uit 8 speciaalbieren van 8 verschillende brouwerijen. De bierstijlen worden ook zoveel mogelijk gevarieerd en aangepast op het seizoen. Deze speciaalbieren zijn uniek doordat ze op de bierapp Untappd niet vaak zijn ingecheckt. Hellobier streeft er namelijk naar om speciaalbieren te selecteren die minder dan 1000 keer zijn ingecheckt op Untappd. Dat is natuurlijk al een hele goede reden om online speciaalbier te bestellen bij Hellobier. 

Bekijk alle bierpakketten

#2 Speciaalbieren met bierbeschrijving

Meerdere online aanbieders van speciaalbier kunnen natuurlijk speciaalbieren selecteren en in een doosje verzenden naar de bierliefhebber thuis. Maar naast de unieke bieren selecteren doet Hellobier daar nog graag een schepje bovenop.

Van ieder bier wordt er namelijk één geproefd om een bierbeschrijving te maken. Natuurlijk leuk voor degene die deze bierpakketten mag selecteren maar Hellobier voegt er nog meer informatie bij. Het bieretiket wordt niet overgetypt maar we gaan op zoek naar extra informatie over de brouwerij.

Waar komt het speciaalbier vandaan? Hoe is het speciaalbier gebrouwen? En wat heeft deze brouwerij nog meer te bieden? Dat zijn zo maar een paar onderwerpen die aan bod kunnen komen. Uiteraard wordt er ook meer informatie gedeeld over de bierstijl. Wie heeft deze brouwstijl ontdekt? Waar komt deze brouwstijl vandaan? En hoe komt deze brouwstijl tot stand? Weer een aantal onderwerpen die ook aan bod kunnen komen. Bekijk hier wat een bierpakket van Hellobier inhoud.

#3 Bierpakketten online te bestellen als cadeau of voor jezelf

De bierpakketten van Hellobier kun je online bestellen voor jezelf of als cadeau. Heel makkelijk om een ander adres in te vullen zodat het pakket rechtstreeks naar de juiste bierliefhebber verzonden wordt. Maar we begrijpen best als je online een bierpakket voor jezelf wilt bestellen. Het zijn tenslotte unieke bieren die je ontdekt in een bierpakket van Hellobier. Wil samen genieten met een andere bierliefhebber van de bierpakketten van Hellobier? Dan is het mogelijk om twee pakketten naar hetzelfde adres te laten verzenden. Dan krijg je ook nog eens korting omdat de bezorger dan maar één adres hoeft te bezoeken voor het leveren van twee bierpakketten. 

Bierpakket hellobier

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »