1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Wat houdt een bierpakket van Hellobier in?

Job Nijhoff - 09 / Mar / 2022

Wat houdt een bierpakket van Hellobier in?

Tegenwoordig zijn er meerdere (online) aanbieders van bierpakketten waarbij speciaalbier centraal staat. Een bierpakket die je eenmalig kunt bestellen, een bierabonnement, keuze uit verschillende stijlen van speciaalbier, zelf een bierpakket samenstellen of een kant en klaar bierpakket kopen die is samengesteld door een bierkenner. Bij Hellobier richten we ons op het samengestelde bierpakketten door een bierkenner. En deze bierpakketten zijn als bierabonnement te verkrijgen of los te kopen. 

Pakketten van Hellobier in het kort

  • Bierpakketten bestaan uit 8 speciaalbieren
  • De inhoud van een pakket bestaat uit zowel splinternieuwe als klassiekere bieren
  • Bij ieder speciaalbiertje zit een bierbeschrijving
  • Bij één van de bieren een recept
  • Tijdens een bierabonnement ontvang je nooit twee keer hetzelfde biertje (sterker nog tot nu toe heeft Hellobier sinds start in januari 2016 zelf ook nog nooit een speciaalbier twee keer verzonden)

Bierpakketten met 8 speciaalbieren

Bij een bierabonnement van Hellobier bestaat een bierpakket uit 8 verschillende speciaalbieren van 8 verschillende brouwerijen. Bij het selecteren van de bieren worden er ook zoveel mogelijk verschillende brouwstijlen geselecteerd.

Een éénmalig bierpakket bestaat ook uit 8 speciaalbieren. Het kan een éénmalig pakket zijn zoals een bierabonnement is samengesteld of een selectie aan de hand van een bepaald thema. Denk hierbij aan een locatie, een bierstijl of een algemeen onderwerp van de bieren.

Speciaalbieren die minder dan 1000 keer zijn ingecheckt op Untappd

Omdat het erg lastig is om te bepalen wat de lekkerste bieren voor iedereen zijn gaan we daar onze vingers niet aan branden. Smaken verschillen nu eenmaal. En speciaalbier heeft natuurlijk veel verschillende smaken. Ook binnen een bierstijl kunnen smaken uitéén lopen door veranderingen in het brouwproces of het toevoegen van (extra) ingrediënten. Daarom selecteren wij de speciaalbieren op een andere manier. Wij streven er namelijk naar om speciaalbieren te selecteren die minder dan 1000 keer zijn ingecheckt op Untappd.

Wat is Untappd?

Voor de personen die Untappd niet kennen leggen we eerst even uit wat het is. Untappd is namelijk een app waarin je bij kunt houden welke bieren je drinkt en wat je ervan vindt. Bij ieder biertje kun je een foto toevoegen, notities maken, Untappd vrienden toevoegen en de bieren beoordelen door één tot vijf sterren te geven. En terwijl jij je bierlijst op Untappd aanvult kun je badges verdienen. Deze badges zijn bijvoorbeeld gekoppeld aan onderwerpen zoals land van herkomst, aantal bieren in een bepaald tijdsbestek, bierstijl of aantal sterren die je geeft.

Volg ons op Untappd

Bij ieder speciaalbier zit een bierbeschrijving

Alleen de speciaalbieren selecteren, verpakken in een doosje en weer verzenden vonden we geen leuk idee. Daarom dat we ieder speciaalbier zelf voorproeven waarbij we en bierbeschrijving maken op basis van geur, kleur en smaak. Maar omdat we dat alleen niet genoeg vinden delen we ook graag extra informatie over de brouwerij, het bier en de brouwstijl in het algemeen. Deze bierbeschrijvingen zijn allemaal terug te vinden op het kaartje met de qr-code. Direct met je camera van je telefoon te scannen en te lezen.

Een recept met één van de speciaalbieren

Foodpairing met speciaalbier is ook helemaal hip. Daarom voegen wij in ieder bierpakket een recept toe waarin één van de speciaalbieren wordt verwerkt. Ook dit recept is op dezelfde manier te vinden als de bierbeschrijvingen. Het bier dat we selecteren wordt verwerkt IN het recept in plaats van dat het geselecteerd wordt om te drinken BIJ het recept.

Nooit twee keer hetzelfde biertje

We verzenden nooit twee keer hetzelfde speciaalbier naar jou thuis of op locatie. We hebben zelf namelijk ook nog nooit twee keer hetzelfde biertje geselecteerd en verzonden. Hierdoor is ieder speciaalbier dat jij thuis ontvangt uniek. Een ideaal abonnement om je Untappd lijst aan te vullen of gewoon kennis te maken met de vele speciaalbieren die er zijn. We selecteren speciaalbieren van over de hele wereld. En welk speciaalbiertje er in het volgende pakket zit? Dat verklappen we nooit van tevoren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »