1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Populairste blond bieren van Hellobier!

19 / Jan / 2022

Populairste blond bieren van Hellobier!

Er is bijna niets zo lekker als een lekkere blond. Het blond bier is een populaire bierstijl. Het bier is goud van kleur en heeft een mooie witte schuimlaag. Het ene blond bier zit vol met fruitige tonen. En het andere blond bier heeft een zoet karakter. Binnen het blond bier zijn verschillende varianten te ontdekken. Hellobier heeft een enorm bierassortiment, en in het assortiment zitten veel verschillende blond bieren. We hebben zelfs een blond bierpakket. Onze biersommelier heeft een lijstje gemaakt met verschillende populaire blond bieren uit ons assortiment die je zeker een keer geprobeerd moet hebben.

La chouffe

Als we het over blond bier hebben kan La chouffe niet missen. Het is een van de populairste en best verkopende blond bieren. La chouffe heeft meerdere soorten varianten speciaalbier, maar het blond bier is toch wel de populairste. Het is een fruitige biertje en heeft een lichte hopsmaak. Het blond bier van La chouffe heeft een alcoholpercentage van 8%. De La chouffe blond is een heerlijk speciaalbier bij het diner.

La trappe blond

De La trappe blond kan niet ontbreken zodra we het hebben over blond bieren. Deze variant op het blond bier heeft een alcohol percentage van 6,5%. Het is volmondig en fris van smaak. Dit komt door de mout in combinatie met het hop. De geur geeft een licht zoete moutgeur. Het bier is afkomstig van trappistenbrouwerij koningshoeve uit Berkelenschot. Zodra je een slok neemt van de la trappe blond wil je meer en meer. Het bier van La trappe is sowieso populair. Zo populair dat wij een mooi trappisten bierpakket hebben samengesteld. Daarnaast hebben we in ons assortiment verschillende La trappe blond bieren.

Du BOCQ Deugniet

Deze blondbier wordt gebrouwen door de brouwerij Du Bocq uit België. Het bier bezit een stevige schuimkraag en het heeft een honingkleurige uitstraling. Het bier is fris en fruitig in de neus en het smakenpallet bestaat uit hopbitterheid en Citrustonen met een zachte afdronk. Deze variant op het blonde bier wordt zeer gewaardeerd door de bierkenners en verdient het dan ook om in het lijstje van populaire blond bieren te staan.

Affligem blond

Als we het over bekende en populairen blond bieren hebben kan de Affligem blond niet ontbreken. Het bier heeft een hele hoop awards gewonnen. Zo is het biertje in 2020 bekroond tot ‘s werelds beste belgian style blond. Dit zegt wel hoe populair het Affligem blond bier is. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6,7%. Het heeft een zachte smaak en een stevige schuimkraag. De bitterheid ondersteund de zachte fruitigheid. In bijna elke horeca zaak is deze variant van het blond bier te bestellen. Deze klassieker kan niet ontbreken in ons assortiment.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »