1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Speciaalbier met korting bestellen

Job Nijhoff - 15 / Sep / 2020

Speciaalbier met korting bestellen

Ben jij een bierliefhebber die het liefst elke maand nieuwe bieren ontdekt? Dan is het bierabonnement van Hellobier geschikt voor jou. En bestel nu speciaalbier met korting.

Wat is het bierabonnement van Hellobier?

Hellobier selecteert sinds januari 2016 iedere maand 8 andere bieren om bij de bierliefhebber thuis te leveren. En iedere maand wordt er zorgvuldig een bierselectie gemaakt waarbij informatie wordt gedeeld over:

  • het bier
  • de brouwerij
  • bierstijlen
  • bier brouw

Hellobier gaat de uitdaging aan om de meest bijzondere bieren te selecteren. De speciaalbieren worden geselecteerd uit binnen- en buitenland.

Online bierproeverij bij ieder pakket.

Naast dat het bier geschonken kan worden wordt er een aandacht geschonken aan een bierproeverij. 4 van de 8 bieren worden als bierproeverij behandeld. Dit is te zien via een Youtube-video op het kanaal van Hellobier. 

Zet je bierabonnement aan en uit.

Je kunt zelf bepalen hoeveel maanden jouw bierpakket wordt thuis gestuurd. Je zet zelf het bierabonnement aan en uit in je account. Het eerste pakket betaal je vooraf. Vervolgens worden de overige bedragen automatisch geïncasseerd.

Bestel speciaalbier met korting

Het bierabonnement kun je hier bestellen. Laat je iedere maand verrassen door de bierselectie en geniet van een online bierproeverij terwijl jij thuis op de bank zit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »