1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Verschillen tussen bierpakketten van Beerwulf en Hellobier

Job Nijhoff - 09 / Mar / 2020

Verschillen tussen bierpakketten van Beerwulf en Hellobier

Bierpakketten zijn er via verschillende (online) aanbieders te verkrijgen. Eén van de bekendste online bieraanbieders is Beerwulf. Sinds 2017 actief en in een korte tijd populair en bekend geworden onder de bierliefhebbers. Internationaal actief en een ruim assortiment aan speciaalbieren. Bij Hellobier staat natuurlijk ook speciaalbier centraal. In deze blog zijn de verschillen tussen een bierpakket van Beerwulf en de bierpakketten van Hellobier beschreven.

Wat zijn de verschillen tussen bierpakketten van Beerwulf en bierpakketten van Hellobier?

Beerwulf heeft een rijk assortiment aan speciaalbieren uit binnen- en buitenland. Bij Beerwulf kun je kiezen tussen voorgeselecteerde bierpakketten of een fustje voor de thuistap. Bij Hellobier richten we ons ook op speciaalbieren uit binnen- en buitenland. Een aantal verschillen tussen Beerwulf en Hellobier zijn hieronder opgesomd:

Verschil tussen Beerwulf en Hellobier #1: Voorgeselecteerde bierpakketten

Bij Hellobier hebben we alleen voorgeselecteerde bierpakketten en een assortiment bieren die je los kunt bestellen. Bij de voorgeselecteerde bierpakketten hoef je als bierliefhebber niet te lang na te denken over de bierselectie en hoef je ook niet een ruim assortiment op het internet door te nemen.

Verschil tussen Beerwulf en Hellobier #2: Bierbeschrijving in het bierpakket

Bij Hellobier richten we ons op het delen van kennis en informatie over de bieren, brouwerijen, brouwstijlen en bier proeven in het algemeen. Deze informatie is altijd direct terug te vinden in het bierpakket zodat de informatie relevant is terwijl je geniet van het specifieke biertje van een brouwerij die geselecteerd is in het pakket. Beerwulf deelt ook veel kennis en informatie over de bieren, brouwerijen, brouwstijlen en bier proeven in het algemeen op de website maar in mindere mate in het bierpakket. Zodra je een bierpakket van Beerwulf besteld krijg je wel een pakbon met daarop de bieren in korte termen beschreven maar niet de informatie over de andere bieronderwerpen.

Verschil tussen Beerwulf en Hellobier #3: Bierabonnementen

Bij Hellobier hebben we ook bierabonnementen. Iedere maand opnieuw een bierproeverij samengesteld zodat je kan genieten van 8 bijzondere speciaalbieren. Hellobier biedt bierabonnementen aan met alleen flessen speciaalbier en breder georiënteerd dan alleen België. Mocht je éénmaling willen genieten van een bierpakket van Hellobier dan kan dat ook als proefbox.

Verschil tussen Beerwulf en Hellobier #4: Focus op microbrouwerijen

Naast de focus op bierabonnementen richt Hellobier zich met name op microbrouwerijen uit binnen- en buitenland. Zo krijgen ook de minder bekende en minder grote brouwerijen de aandacht die zij verdienen. A-merken zijn vaak al makkelijk te vekrijgen via een supermarkt of andere (online) aanbieder. Doordat bij Hellobier een tijdje het streven is geweest om bieren te selecteren die op Untappd minder dan 1000 keer zijn ingecheckt heeft Hellobier een groot netwerk van microbrouwerijen.

Verschil tussen Beerwulf en Hellobier #5: Foodpairing: Bier in combinatie met eten

Waar Beerwulf de bierpakketten netjes thuis aflevert waarna je kunt genieten van de bierselectie, daar gaat Hellobier ietsjes verder. Want wat is nou lekkerder dan genieten van een heerlijk speciaalbier met bijpassend hapje of gerecht? Daarom voegt Hellobier iedere maand een recept met één van de bieren toe aan het bierpakket. Zo kun je genieten van een heerlijke combinatie van speciaalbier met eten. Kortom, een heerlijke foodpairing. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »