1500+ bieren in onze winkel in Veghel
Winkel in Veghel ma t/m za geopend
Gratis verzenden vanaf €75
We verzorgen ook uw bierproeverij thuis of op locatie
Nieuws

Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws over bier en Hellobier

  • Verschillende soorten Herfstbierstijlen! 17 Oct

    Nieuws Verschillende soorten Herfstbierstijlen!

    De herfst brengt een smaakvolle verandering in de bierwereld met populaire herfstbierstijlen. Pompoenbieren, herkenbaar aan hun kruidige pompoensmaak, brengen de herfstsfeer tot leven. Bockbieren variëren van amber tot donkerbruin en bieden een harmonie van smaken. Stout en porter betoveren met chocolade- en koffietonen, perfect voor het koude weer. Ontdek deze bieren bij Hellobier voor een ultieme herfstervaring. Proost op het seizoen en geniet van deze smaakvolle herfstbieren! Bekijk het assortiment op de Hellobier-website voor een uitgebreide selectie herfstbieren, waaronder pompoenbieren, bockbieren, stout en porter. Misschien ontdek jij binnenkort jouw nieuwe herfstfavoriet!

  • Lekkerste Bockbier in Nederland 17 Oct

    Nieuws Lekkerste Bockbier in Nederland

    Vier van de lekkerste Bockbieren van Nederlands bij Hellobier te verkijgen. Lees precies waarom ze de lekkerste zijn

  • Voor Speciaalbiercadeau's ben je op de juiste plek! 10 Oct

    Nieuws Voor Speciaalbiercadeau's ben je op de juiste plek!

    Ben jij nou opzoek naar het perfecte bierpakket? dan zijn wij het juiste adres voor jou!
    We bieden een gevarieerde selectie van pakketten en proeverijen, zowel online als in de winkel, waarmee je de wereld van speciaalbier kunt ontdekken. Speciaalbier wordt gezien als een kunstvorm, met elk brouwsel dat een uniek verhaal van smaak, vakmanschap en traditie vertelt. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en proeverijen voor wie de wereld van speciaalbier wil verkennen. Zowel online als in de winkel zijn er diverse opties om te genieten van deze unieke smaakervaringen.

  • Bierpakket Cadeau 10 Oct

    Nieuws Bierpakket Cadeau

    Een bierpakket cadeau is een perfect geschenk voor bierliefhebbers, bestaande uit een zorgvuldig samengestelde selectie van bieren en biergerelateerde items. Het is persoonlijk, moedigt nieuwe smaken aan, geschikt voor diverse gelegenheden en gemakkelijk samen te stellen. Er zijn verschillende thematische bierpakketten beschikbaar, zoals Belgisch, Tripel, IPA en Blond. Bij Hellobier kun je zelf een bierpakket samenstellen. Kies het perfecte bierpakket voor een geweldige bierervaring bij elke gelegenheid! Bezoek de website van Hellobier voor Speciaalbieren en Bierpakketten.

  • Eetcombinaties voor bij Bo(c)k bier 10 Oct

    Nieuws Eetcombinaties voor bij Bo(c)k bier


    Ontdek de perfecte smaakcombinaties voor bockbier en dubbels. Van romige belegen kaas tot herfstige gebakken vruchten, hartige stamppotten, sappig gebraden vlees en verrukkelijk gekarameliseerde vis met bosui. We hebben zelfs een heerlijk gerecht gedeeld: Varkenshaas met spek en honing uit de oven, geserveerd met gegrilde groenten en tijm-geroosterde aardappelen, perfect vergezeld door gebakken appeltjes.

    En dat is nog niet alles. Ontdek ook geroosterde kip met wortelgroenten, gehaktballen in rijke bruine saus, smakelijke stoofschotels, gevarieerde worstplanken, decadente chocoladedesserts, gegrilde worstjes met gekarameliseerde uien en paprika's, en een knapperige mix van geroosterde noten.

    Of je nu van hartig, zoet of pittig houdt, bockbier biedt talloze smaakervaringen. Experimenteer en vind jouw favoriete combinaties. Geniet van een smakelijk bockbieravontuur en proost op heerlijke smaken!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »